стаття 7 із 17
3
Березень 2018року
організовуємо режимні моменти
методичні поради

Запрошуємо до столу, або Як виховувати культуру харчування

Ганна Бєлєнька , експерт з дошкільної освіти, д-р пед. наук, професор
Світлана Кондратюк , старший викладач кафедри дошкільної освіти Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка, канд. пед. наук

Дізнайтеся

  1. Як готуватися до прийому їжі в дитячому садку
  2. Як організовувати режимні моменти, пов’язані з харчуванням
  3. Як вивчати правила етикету
  4. Яких правил має дотримуватися вихователь

Проведення режимних моментів, що пов’язані з харчуванням дітей в закладі дошкільної освіти, є досить складним процесом. Адже окрім задоволення безпосередньої потреби дітей у їжі, вихователь має піклуватися про їхнє здоров’я, формувати у них навички самообслуговування, культурно-гігієнічні навички, а також навчати елементарних правил столового етикету. Тож знати, як правильно організувати режимні моменти, пов’язані з цим процесом, надзвичайно важливо. Про всі нюанси такої організації читайте в статті

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Формуємо уявлення про відносність добра і зла: робота з казкою
№ 3, 2018
Як поліпшити апетит дитини