організовуємо режимні моменти
методичні поради
Запрошуємо до столу, або Як виховувати культуру харчування
Дізнайтеся
- Як готуватися до прийому їжі в дитячому садку
- Як організовувати режимні моменти, пов’язані з харчуванням
- Як вивчати правила етикету
- Яких правил має дотримуватися вихователь
Проведення режимних моментів, що пов’язані з харчуванням дітей в закладі дошкільної освіти, є досить складним процесом. Адже окрім задоволення безпосередньої потреби дітей у їжі, вихователь має піклуватися про їхнє здоров’я, формувати у них навички самообслуговування, культурно-гігієнічні навички, а також навчати елементарних правил столового етикету. Тож знати, як правильно організувати режимні моменти, пов’язані з цим процесом, надзвичайно важливо. Про всі нюанси такої організації читайте в статті
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ